Ontspannen presenteren

Partners on top of the mountain giving each other a helping hand to get to the top. [url=/file_search.php?action=file&lightboxID=13135369][img]http://blog.michaelsvoboda.com/ConceptBanner.jpg[/img][/url]

Presenteren is leuk! En jij kunt dat ook!

Zodra je gevraagd wordt om voor een groep te gaan staan, ervaar je waarschijnlijk stress. Je verzint misschien wel excuses of je schrijft jouw presentatie helemaal uit en leert het uit je hoofd. Voor jou geen ontspannen en leuke bezigheid dat presenteren voor een groep…

Maar het mooie is, dat iedereen moeiteloos en ontspannen kan presenteren. Jij ook. Je doet dit al iedere dag. Als je op kantoor bent en een praatje met jouw collega bij de koffiemachine maakt, presenteer je jezelf. En ook op de verjaardagsborrel praat je heel ontspannen met de anderen. Spreken voor een groep is niet anders. Dit kun je ook op een vanzelfsprekende manier doen. Ik laat je ervaren dat juist het presenteren op jouw unieke manier, zoals alleen jij dat kunt doen, indruk maakt.

Je ontdekt jouw natuurlijke spreekstijl. Ik ga je geen ‘trucjes’ aanleren, maar ik nodig je uit om vanuit jezelf te spreken en zo een vanzelfsprekende en moeiteloze presentatie te ervaren.

Presenteren doe je niet alleen voor een groep, ook in de volgende situaties kun je het verschil maken door jezelf te laten zien:

  • Solliciteren
  • Netwerken
  • Pitchen

Jezelf Presenteren: ont-dek jezelf!

Tijdens een sollicitatiegesprek gaat het niet alleen om jouw ervaring. Wie laat je zien in het gesprek? Leert de ander jou wel echt kennen of geef je alleen antwoord op de vragen? Ook nu draait het om jou, wat jou uniek maakt. Dat gaan we ont-dekken!

Hoe ervaar je een netwerkborrel of een verkoopgesprek? Loopt het gesprek soepel: is er sprake van een dialoog met aandacht voor de ander of sta je op ‘zenden’?

 

Voor een coachsessie plan ik 1,5 tot 2,5 uur in. Aan de hand van ons intakegesprek maak ik een voorstel met plan van aanpak en indicatie van het aantal benodigde sessies. De sessies vinden in Nieuwegein plaats. Mocht een andere locatie gewenst zijn, dan is dat ook mogelijk.

Neem contact met mij op, dan kunnen we kennismaken!

Tarief

Bedrag (excl BTW)

Individuele coachsessie (1,5 uur)

€ 120