Ik voel mij een gelukkig en gezegend mens. Het leven geeft mij mooie kansen en brengt liefdevolle mensen op mijn pad. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Tot een aantal jaar geleden was ik erg zoekend naar wie ik was, naar een geschikte baan, naar mijn doel in het leven. Dat voelde allemaal heel onrustig, ik fladderde van de ene baan naar de andere en wist niet wat ik wilde. Door allerlei verschillende opleidingen en cursussen te volgen, boeken te lezen, mij te laten inspireren, heb ik mezelf weer gevonden. Wat een rust geeft dat! En hoe fijn dat ik nu doe waar ik blij van word en daarmee andere mensen help en hopelijk ook inspireer!

Op een liefdevolle manier maak ik contact met overleden dierbaren en geef ik hun boodschap een stem. Ik voel mij een bevoorrecht mens dat ik dit mag doen en ga daar dan ook heel respectvol mee om.

Ook mijn ervaring met het reinigen van huizen verwondert mij iedere keer. De rust en vrijheid in energie in het huis dat dat brengt, is onbetaalbaar. Hoe fijn is het als je weer vrij in je eigen huis kan zijn!

Mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik te danken aan: intuïtieve ontwikkeling, breathfulness, systemisch werk (familieopstellingen), voice dialogue, coachen met paarden, mediumschap, Doreen Virtue, Byron Katie, José Gosschalk, Karel Besseling, Nathalie Walker en vele anderen.

Heb ik jou met bovenstaande geïnspireerd of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij een berichtje of bel!